Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Η πιο συγκινητική πρόταση γάμου όλων των εποχών: Δείτε τι έκανε ο Αντρέας για να του πει "ναι" η Στέλλα! [video]


Ούτε ο ίδιος, ούτε η σύντροφός του, ούτε οι φίλοι τους αλλά ούτε και οι κινηματογραφιστές του βίντεο...

που θα δείτε, περίμεναν να γίνει τόσο μεγάλος ντόρος.



Ο Ανδρέας Κόκκινος, αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του Στέλλα Θεοδώρου.



Μόνο που ο τρόπος που αποφάσισε να ζητήσει από τη γυναίκα της ζωής του να τον παντρευτεί, διαφέρει από ότι μπορεί να έχετε στο μυαλό σας. Ένας νέος, ερωτευμένος με την, επί έξι χρόνια σύντροφό του, αποφάσισε να της ζητήσει να μείνουν για πάντα μαζί με έναν πρωτότυπο αλλά και συγκινητικό τρόπο.



Μαζί με 22 φίλους τους, έμαθαν χωρό, έκλεισαν εισιτήρια και ταξίδεψαν μέχρι την Θεσσαλονίκη. Εκεί,η Στέλλα είδε τον άντρα της ζωής της να της κάνει πρόταση γάμου, τους φίλους της να χορεύουν μία συγκινητική χορογραφία και φυσικά η απάντησή της ήταν θετική. Το ζευγάρι από την Κύπρο ανακοίνωσε στους γονείς του τα ευχάριστα μέσω τηλεφώνου και φυσικά η χαρά τους ήταν έκδηλη ακόμα και στο ακουστικό. Δείτε την συγκινητική πρόταση γάμου.



Ο Ανδρέας Κόκκινος μίλησε στην κυπριακή εκπομπή Ανοιχτή γραμμή και εξήγησε πώς κανόνισε την έκπληξη αυτή! Μεταξύ άλλων εξήγησε:«Είμαστε εξίμηση χρόνια μαζί. Για όσους μας ξέρουν καλύτερα, ήταν μία φυσική κατάληξη. Αυτό που μένει στη ζωή γενικά είναι οι στιγμές. Επειδή ήταν μία αρκετά ξεχωριστή στιγμή για εμένα και τη Στέλλα, ήθελα να είναι όσο πιο εντυπωσιακό γίνεται. Φυσικά σε αυτό συνέβαλαν και οι φίλοι μας οι οποίοι είναι σαν δεύτερη οικογένεια για εμάς».



Όσο για τις λεπτομέρειες της πρότασης γάμου, ο νεαρός αποκάλυψε: «Είχαμε πάει με την Στέλλα ταξίδι με ένα ζευγάρι στην Θεσσαλονίκη. Τρεις μέρες πριν κανόνισα να έρθουν και οι φίλοι μας. Νομίζω η Στέλλα μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε καταλάβει τίποτα. Της είχα αφήσει ένα σημείωμα στο δωμάτιο. Τα ρούχα και τα παπούτσια ήταν δώρο για να τα φορέσει θεωρητικά για τα γενέθλιά της και της είπα όταν θα είναι έτοιμη να με πάρει τηλέφωνο. Εκεί ανέλαβαν οι camera men και την οδήγησαν στο τηλέφωνο».









from tromaktiko http://ift.tt/1A6CQMK

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου