Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Τι ψιθύρισε ο Ντάισελμπλουμ στο αυτί του Βαρουφάκη που προκάλεσε το «ουάου» του ΥΠΟΙΚ


Όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς ψιθύρισε ο πρόεδρος του Eurogroup Γιερούν Ντάισελμπλουμ στον Ελληνα υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη στο τέλος της... επεισοδιακής συνέντευξης τύπου των δύο ανδρών.



Διαβάζοντας τα χείλη του κ. Βαρουφάκη καταλαβαίνει ότι η αντίδρασή του ήταν ένα «ουάου» έκπληξης. Αλλά κανείς δεν άκουσε τι του είπε ο σκυθρωπός Ντάισελμπλουμ ο οποίος έφυγε εμφανώς ενοχλημένος από τα όσα άκουσε.



Σύμφωνα με το Mega, το οποίο επικαλείται αυτήκοες μάρτυρες, η περίφημη φράση του προέδρου του Eurogroup προς τον Γ. Βαρουφάκη ήταν: «Μόλις σκότωσες την Τρόικα» («you just killed troika»).



Σύμφωνα, πάντως, με άλλες πληροφορίες που διέρρευσαν από την Κομισιόν το βράδυ της Παρασκευής, ο επικεφαλής του Eurogroup είπε κάτι λιγότερο ευχάριστο στον Γιάννη Βαρουφάκη.



Με βάση τα όσα έρχονται από τις Βρυξέλλες ο κ. Ντάισελμπλουμ είπε στον Γιάννη Βαρουφάκη «Αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος» ( This was a big mistake) δίνοντας διαφορετική διάσταση στην στιχομυθία που σημάδεψε τον πρώτο γύρο επαφών Ελλάδας-ΕΕ.





from tromaktiko http://ift.tt/1BHWFba

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου