Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

20 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στο Δήμο Νέας Σμύρνης



Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι (20) θέσεων Π.Ε. Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι. .Ο.Χ.), με ωριαία αποζημίωση και χρονικής διάρκειας έως 31-7-2015, για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους περιόδου 2014-2015.


20 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ


Απαραίτητα δικαιολογητικά:

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων , στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.

2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 όπου να αναγράφεται: α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό μου είναι αληθή, β) είμαι άνεργος (εάν ο υποψήφιος είναι άνεργος), γ) θα απασχοληθώ σε οποιοδήποτε αθλητικό πρόγραμμα του ,ήμου Νέας Σμύρνης σύμφωνα με το ωράριο που θα μου υποδειχθεί, δ) δεν τελώ υπό καταδίκη, υποδικία κ.λ.π.

3.Αντίγραφο πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.

4.Αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.

5.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (να έχει εκδοθεί το τελευταίο 6ημηνο)

6.Βεβαίωση του ,ήμου περί μόνιμης κατοικίας

7.Βεβαίωση του ΟΑΕ, ότι είναι άνεργος (εάν ο υποψήφιος είναι άνεργος)

8.Έγγραφα που να αποδεικνύουν προϋπηρεσία όπως: βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κύριου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών κ.λ.π.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής. Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας που αναφέρονται σε ωρομίσθια εργασία, δεν θα υπολογίζονται στην μοριοδότηση αν από αυτές δεν προκύπτει το μηνιαίο σύνολο ωρών απασχόλησης.

9.Έγγραφα που να αποδεικνύουν πολυτεκνία ή μονογονεική οικογένεια σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την προκήρυξη από την επίσημη ιστοσελίδα του ,ήμου Νέας Σμύρνης(www.neasmyrni .gr ) και να υποβάλλουν αίτηση (μόνο αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους) στο γραφείο ιεύθυνσης Προσωπικού του ήμου Νέας Σμύρνης, 4ος όροφος, Ελευθερίου Βενιζέλου 14, κατά τις ώρες 09.00 έως 14.00 (τηλ. Επικοινωνίας: 2132025803).



Προκήρυξη




πηγή: e-dimosio.gr





from Αγγελιολογιο http://ift.tt/1yLC1SG

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου