Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Αυτό ήταν το σχέδιο των τρομοκρατών που συνελήφθησαν το πρωί! Τι ετοίμαζαν μαζί με τον Ξηρό;


Ο ένας άνδρας που συνελήφθη φαίνεται ότι ήταν συνεργός του τρομοκράτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες...

του Mega όπως όλα δείχνουν έχουν ταυτοποιηθεί τα δακτυλικά αποτυπώματά του με εκείνα που είχαν βρεθεί στα δέματα που εστάλησαν στο Α.Τ. Ιτέας καθώς και στην εφορία Κορυδαλλού.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις μετά τις έρευνες στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου βρέθηκαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό DNA σε:



- Στις βόμβες δέματα προς το Αστυνομικό Τμήμα της Ιτέας το καλοκαίρι του 2014



- Στη βόμβα στη ΔΟΥ Γαλατσίου



- Σε τρομο - φάκελλο στον εισαγγελέα Μόκα



Οι συλλήψεις αυτές θεωρούνται σημανικό χτύπημα κατά της τρομοκρατίας και για αυτό και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες ώρες.



Συμφώνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές και μεταδίδουμε με πάσα επιφύλαξη οι συλληφθέντες είναι δυο άνδρες και έπεσαν στα χέρια των Αρχών έπειτα από παράλληλες επιχειρήσεις τις Αντιτρομοκρατικής σε Γαλάτσι και Άγιο Δημήτριο, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Οι πληροφορίες που όμως επίσημα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κάνουν λόγο για τον έναν από τους συλληφθέντες ότι είναι πρόσωπο σημαντικό στο λεγόμενο Ελληνικό «Αντάρτικο πόλης» καθώς έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Ξηρού που συνεργάζονταν με την «Συνωμοσία τις Φωτιάς».



Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αποτυπώματα και γενετικό υλικό του συγκεκριμένου ανθρώπου έχουν βρεθεί στους εκρηκτικούς μηχανισμούς στο Α/Τ Ιτέας οποίος είχε εξουδετερωθεί, στην ΔΟΥ Κορυδαλλού όπου δεν είχε εκραγεί λόγο λάθους στην συνδεσμολογία, αλλά και το τρομοφάκελο που είχε σταλεί στον Εισαγγελέα Δ. Μόκκα και είχε επίσης εξουδετερωθεί, καθώς ο Δικαστικός Λειτουργός είχε αντιληφθεί πως κάτι περίεργο συνέβαινε με το συγκεκριμένο φάκελο.



Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική, φέρεται να παίζει περιφερειακό ρόλο στην ομάδα Ξηρού, ενώ ασαφείς πληροφορίες κάνουν λόγο για την προσαγωγή στην ίδια Υπηρεσία και μιας γυναίκας, η οποία όμως δεν είναι η καταζητούμενη περιβόητη Αγγελική στενή συνεργάτης των έγκλειστων μελών τις «Συνομωσίας» στης φυλακές Κορυδαλλού, οι οποίοι σχεδίαζαν την απόδραση τους με την βοήθεια του Ξηρού, χρησιμοποιώντας την 22χρονη φοιτήτρια ως γραμματοκομιστή των μηνυμάτων τους στων έξω κόσμο.





from tromaktiko http://ift.tt/18ykSaD

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου