Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απέδρασαν κρατούμενοι από τα κρατητήρια Αστυνομικού Τμήματος


Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τριών δραπετών κακοποιών από τα... κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, που απέδρασαν από αυτά το βράδυ της Πέμπτης.



Οι τρεις κακοποιοί κρατούνταν καθώς είχαν μεταφερθεί από δίαφορες Φυλακές της χώρας, που εξέτιε ο καθένας τις ποινές του για υποθέσεις που θα εκδικάζονταν αυτές τις ημέρες στην Κόρινθο.



Πρόκειται για έναν 22χρονο Έλληνα που είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για έναν 35χρονο Έλληνα ΡΟΜΑ που είχε κατηγορηθεί για κλοπές, ληστείες και ναρκωτικά και έναν 26χρονο Αλβανό που είχε κατηγορηθεί για διακεκριμένες κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια.



Οι τρεις τους κατάφεραν λίγο μετά τις 9 το βράδυ, να διαφύγουν της προσοχής των αστυνομικών, να σπάσουν με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο και μέσο ένα λουκέτο που κρατούσε την πίσω πόρτα κλειδωμένη και στη συνέχεια, βγήκαν στον ακάλυπτο και εξαφανίστηκαν.



Λίγα λεπτά μετά, ο αστυνομικούς που εκτελούσε χρέη φρουρού στα κρατητήρια αντιλήφθηκε την απόδραση και σήμανε συναγερμός στο Αστυνομικό Τμήμα, ήταν όμως ήδη αργά, καθώς οι κρατούμενοι είχαν γίνει άφαντοι. Πέρα από τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραπετών σχηματίζονται δικογραφίες και διενεργείται και ΕΔΕ σε βάρος των δύο αστυνομικών που είχαν βάρδια, μεταξύ των οποίων είναι και ο Αξιωματικός Υπηρεσίας.





from tromaktiko http://ift.tt/1AhGxcC

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου