Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ζήτησε την… κεφαλή του Γιώργου Καραμέρου ο Δήμαρχος Τρικκαίων


Δημήτρης Παπαστεργίου: Δεν ξέρω τι …μπάκακα έχει με την Τοπική Αυτοδιοίκηση...



Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, αναφέρθηκε στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά του Αντιπεριφερειάρχη του Βόρειου Τομέα Αττικής Γιώργου Καραμέρου, μετά τις αναφορές του τελευταίου όπως « το πάρτι για τους Δημάρχους τελείωσε», «οι Δήμαρχοι νοιάζονται για την κουτάλα»…



«Δεν ξέρω τι …μπάκακα έχει με την Τοπική Αυτοδιοίκηση», ανέφερε ο κ. Παπαστεργίου, ενημερώνοντας το Σώμα για ψήφισμα που εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και με το οποίο καταγγέλλεται «κάθε εκβιαστική συμπεριφορά σε βάρος Αιρετών του Α’ Βαθμού Αυτοδιοίκησης μετά τις δημόσιες αναφορές από δημάρχους του Βορείου Τομέα Αττικής, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι τους ασκήθηκαν εκβιαστικές πιέσεις και απειλές από τον Αντιπεριφερειάρχη του Βόρειου Τομέα Αττικής κ. Γ. Καραμέρο, προκειμένου να συμμετάσχουν σε κοινοπραξία με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια, και όχι σε κοινοπραξία Δήμων, με σκοπό την υλοποίηση του Προγράμματος Επισιτισμού που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο» καλείται η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου «να ανακαλέσει στην τάξη τον Αντιπεριφερειάρχη της»



Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ συμφώνησε να σταλεί σχετική επιστολή στον Πρωθυπουργό και στην Περιφερειάρχη Αττικής, μέσω της οποία θα τους ζητεί να πάρουν θέση.











from tromaktiko http://ift.tt/1AS21k0

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου